DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Vizita partenerilor Misiunii Biblice în Moldova

În luna mai, anul curent, partenerii Misiunii Biblice – lucrătorii organizației internaționale ICM – au vizitat Moldova. Pe parcursul a mai multor ani, această comunitate contribuie activ la construcția Caselor de rugăciune și a Centrelor de zi în mai multe țări ale lumii.

Oaspeții au vizitat câteva locații construite în rezultatul colaborării dintre Misiunea Biblică și ICM. A fost memorabil faptul că în procesul vizitei în satul Mateuț, raionul Rezina, oaspeții înșiși au manifestat dorința de a participa în mod personal la construcția bisericii.

Pe lângă sprijinul acordat în lucrarea de construcție, ICM oferă și materiale pentru studiu biblic în grupuri mici. Acest program se numește „Adevărul etern” – obiectivul programului fiind acela de a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine principiile Cuvântului lui Dumnezeu și să devină mai puternici în credință.

La sfârșitul vizitei atât lucrătorii ICM, cât și lucrătorii Misiunii Biblice și-au exprimat încrederea în continuarea unei colaborării rodnice.

Timp de doua decenii, ICM a luat parte la construcția a 5.000 de biserici și Centre de zi în 85 de țări ale lumii. În Moldova, sunt construite 15 astfel de locații.