DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Veşti de pe ţărâmul Şcolii Biblice prin Corespondenţă

De obicei vara este timpul când studenții se bucură de vacanță dar celor dornici de carte li se oferă oportunitatea la ȘBC să învețe... și vara. Iar fratele Vlad Braga, responsabil de această școală, nu a ezitat să vină la oficiu  și pe parcursul concediului să verifice lecțiile, expediindu-le scrisori cu note, manuale și încurajări studenților, la care ține mult. O mărturie care doresc să o împărtășesc aici ne face să ridicăm mulțumiri și slavă la adresa Tatălui nostru ceresc. Este vorba despre un student din România  care a dorit să facă studii în teologie în Moldova. Fiind cazat la cămin el era uimit de comportamentul neadecvat al colegilor săi și se gândea tot mai des cum va fi slujirea viitorilor preoți ortodocși. Cineva l-a invitat la biserica baptistă, iar aici el a văzut oameni cu comportament demn de creștin și aici frații l-au ajutat să înțeleagă Cuvântul lui Dumnezeu. Cei de la Misiunea Biblică i-au oferit suport moral și material rugându-se pentru el. Și în scurt timp fratele a dorit să încheie legământ cu domnul prin apa botezului. Acum el este un student activ la ȘBC, studiind cu râvnă Cuvântul lui Dumnezeu și dorind să fie  un slujitor bazat nu pe tradiții și obiceiuri cum planifica-se la început, dar unul, care Îl slujește cu toată viața și talentul său.

În prezent  la ȘBC se enumără în rândurile studenților activi 310  persoane, iar celor, care au de luat decizia la început de an școlar de a fi sau nu student la această școală, vă îndemn să folosiți  șansa care vă va ajuta să vă înarmați cu cuvântul lui Dumnezeu devenind slujitori iscusiți  și conlucrători pe ogorul Domnului.

Vă informăm la fel că Misiunea Biblică  planifică pentru perioada de toamnă câteva seminare cu studenții în cadrul cărora vom împărtăși experiențe și mărturii, iar studenții vor avea  oportunitatea să facă cunoștință unii cu alții. Despre locul și data desfășurării vă vom informa suplimentar.