DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

S-a deschis încă un centru pentru copii în satul Alexandru Ioan Cuza

Evenimentul fericit a avut loc în satul Alexandru Ioan Cuza. 30 mai 2013 în partea de sud a ţării satul Alexandru Ioan Cuza, a avut loc deschiderea centrului „Speranţa” pentru copii. La deschidere au participat aproximativ 116 copilaşi. De asemenea au participat şi colaboratorii Misiunii Biblice cât si responsabilul bisericii locale Vasile Florea. 

«Acest centru s-a deschis pentru voi, copii! Aici este locul unde vă veţi putea aduna în timpul săptămânii, să vă faceţi temele de casă şi să ascultaţi istorioare Biblice. Fie ca acest centru al Speranţei să fie o Binecuvântare pentru voi şi pentru sat - bucurie» - a subliniat Directorul Misiunii Biblice Ruslan Meleştean.

Desigur, cu ocazia acestui eveniment s-a tăiată oficial panglica din faţa pentru a marca lansarea oficială a centrului. Şi pe bucata de panglică tăiată a fost fixată data de 30.05.2013, ca punct de referinţă a oferirii ajutorului  social-material şi spiritual copiilor din sat.

La programul de sărbătoare au luat parte atât oaspeţi din Chişinău cât şi micii muzicanţi din Alexandru Ioan Cuza. 

Nu s-a petrecut şi fără mici cadouri. Fiecare copil a primit în dar dulciuri şi rechizite şcolare.

Misiunea Biblică din Moldova la momentul dat construieşte şi planifică construirea altor centre în mai multe localităţi din R. Moldova.