DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Roadele spirituale a copiilor din proiect - 2013

Când omul îşi întinde mâna pentru a-l ajuta pe altul, el se atinge de chipul Dumnezeirii. Walt Whitman

Cu 17 ani în urmă, Misiunea Biblică din Moldova a întins o mână de ajutor copiilor – orfanilor şi copiilor din familiile social-vulnerabile. De atunci şi până în prezent, prin intermediul acestui proiect pentru copii, se acordă susţinere materială, morală şi spirituală adolescenţilor care provin din medii defavorizate.

Datorită acestui proiect, copiii beneficiază de îmbrăcăminte, produse alimentare, şi rechizite şcolare. Totuşi cel mai important lucru este faptul că aceşti copii aud Vestea Bună a Mântuirii.

Fiind pe deplin recunoscători Domnului, am dori, cu bucurie, să vă împărtăşim câteva dintre rezultatele implementării proiectului pentru asistenţa copiilor:

- Gheorghe a primit botezul, exprimându-şi dorinţa de a se înscrie la o instituţie de învăţământ creştină în care se studiază Cuvântul lui Dumnezeu;

- Eugenia a încheiat legământ cu Domnul în apa botezului. Dumnezeu a binecuvântat-o şi ea s-a căsătorit cu un tânăr creştin;

- Ecaterina de asemenea s-a dedicat lui Dumnezeu şi a luat decizia de a se implica în activităţile din taberele creştine pentru copii;

- Maria, care locuieşte într-un internat, s-a pocăit, predându-şi inima lui Cristos;

Mai sunt şi alte mărturii frumoase ale copiilor din cadrul acestui proiect. Domnul face minuni şi ne bucurăm că El lucrează în inimile celor tineri. Este foarte important să ne rugăm pentru aceşti copii, pentru că ei sunt viitorul ţării noastre, a bunăstării şi a prosperităţii ei. Ei sunt viitorii lucrători în via Domnului.

În timpul celor 17 ani de existenţă a acestui proiect pentru copii, a fost acordat ajutor social la peste 400 de familii, precum şi la şapte internate din Moldova.