DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Proiectul ”Împarte bucuria Crăciunului cu cei apropiați 2012”

Va deveni oare acest Crăciun o bucurie pentru cei din jurul nostru sau o vom rezerva pentru noi, vom aduce în viața zbuciumată și disperată a oamenilor un nou sens, o rază de speranță sau vom inventa multe scuze bine gîndite pentru a ne eschiva de la îndeplinirea măreței porunci a lui Dumnezeu ”Deceți-vă în toată lumea și predicați Evanghelia la orice făptură!” (Marcu 16:15). De fapt, pentru creștinul adevărat nu stă întrebarea DACĂ trebuie să evanghelizez, ci CUM să evanghelizez. Noi am fost formați pentru misiune, într-un fel suntem ca și niste agenți ai Evangheliei infiltrați în diferite țări, culturi, poziții sociale ca să mărturisim Vestea Bună salvând de la moarte pe colegii, vecinii și frații noștri.

Deci 120 000 de seturi cu literatură le avem prin harul lui Dumnezeu în posesia noastră în acest an. Cevom face cu ele? Le vom înmâna cu drag celor din preajma noastră sau le vom pune pe rafturi? Ne vom ruga pentru oamenii cărora le-am dat literatura să-și deschidă inima și mintea pentru adevărul etern sau ne vom ocupa doar de viața noastră?

Iată doar două mărturii ca rezultate ale campaniei de evanghelizare anuală în țara noastră, care ne pot motiva ”să punem mâna pe plug”.

  • O viață salvată a unui bărbat care își făcu-se planuri de sinucidere, primind setul cu literatură și aflând despre voia lui Domnezeu cu privire la viața lui și-a schimbat planul păstrându-și viața.
  • Un soț, care s-a întors cu fața spre Isus, iar ca rezultat toată familia a început să-L caute pe Dumnezeu, iar el a devenit ulterior student la Școala Biblică prin Corespondență.

Cuvântul Domnului pătrunde în instituții de învățământ și orfelinate, spitale și închisori schimbând vieți omenești. Dacă Isus  Cristos este iubirea cea mai mare a sufletului nostru, lumina vieții noastre, Domnul și Stăpânul nostru vom dori să-L prezentăm prietenilor noștri și oamenilor din jur?

Anul acesta vor participa în acest proiect de evanghelizare 10 regiuni ale țării, 3 denominațiuni creștine, iar prezența creștinilor la seminarele de pregătire pentru acest proiect este îmbucurătoare în acest an. Să ne ajute Domnul să fim o generație de oameni dedicați, ucenici îmbrăcați cu putere, căci acel care câștigă suflete pentru eternitate este înțelept și o mare răsplată îl așteaptă acum și în veșnicii.

Despre ecourile acestui proiect vă vom informa peparcursul anului.