DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Evanghelizare/Formarea bisericilor

Ștafeta Credinței

Misiunea Biblica împreuna cu bisericile locale a planificat un nou ciclism pe data 11-15 octombrie al acestui an

S-a mai deschis un centru de zi

Un alt Centru de zi pentru copii a fost deschis în satul Burlacu, raionul Cahul. Evenimentul a avut loc pe data de 29 noiembrie. Programul a fost deschis de către copii. Ei au cântat, au recitat poezii și au recitat împreună versetul din Luca 10:27 – „Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” Adulții au rămas adânc impresionați de solemnitatea acestui moment.

În discursul de felicitare rostit de Ruslan Meleștean, directorul Misiunii Biblice, dumnealui a făcut referință la faptul că aproximativ cu un an în urmă tot în această localitate, în Burlacu, a fost celebrată inaugurarea Casei de rugăciune. „Planurile lui Dumnezeu sunt minunate, de aceea astăzi ne bucurăm de deschiderea acestui Centru. Vă îndemn să-L proslăvim pe Dumnezeu, deoarece El își arată credincioșia și se îngrijește de satul dvs.” – a adăugat conducătorul MB.

S-a mai deschis un centru de zi pentru copii

În satul Palanca, raionul Ștefan Vodă, pe data de 22 noiembrie a avut loc inaugurarea Centrului de zi pentru copii. Pentru că a fost surprinzător de cald în acea zi, serviciul de sărbătoare s-a desfășurat afară, în curtea edificiului.

Primul cuvânt de salut l-a avut pastorul bisericii „Golgota” din Palanca, Serghei Lopaci: „Bine ați venit la sărbătoarea noastră, dragi prieteni, consăteni și oaspeți. Astăzi Îi vom mulțumi împreună Domnului pentru lucrările Lui minunate, pentru această clădire. Dorim ca în acest loc numele Domnului să fie proslăvit. Scopul bisericii noastre este ca oamenii să-L cunoască aici pe Domnul ca și Salvator personal” – a spus pastorul.

În continuare programul a fost condus de colaboratorii Misiunii Biblice, care au cântat și au încurajat biserica prin mesaje biblice.

În mesajul de felicitare rostit de Ruslan Meleștean, directorul Misiunii, el a numit ziua de 22 noiembrie o dată istorică pentru localitatea Palanca. „Aceasta este o zi minunată, pentru că se deschide un locaș unde copiii din satul dvs. vor putea găsi îngrijire și confort, vor putea lua o masă caldă și vor beneficia de asistență. Și acest Centru pe care îl vedem astăzi – este rezultatul lucrării pe care o face Dumnezeu în inimile oamenilor” – a adăugat directorul.