DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Ajutor umanitar

Instrumente pentru ajutorul celor nevoiași

Misiunea Biblica a cumpărat instrumente casnice pentru ajutorul celor nevoiași!

Împarte-ți pâinea cu cel flămând

Începutul anului 2014 a adus zâmbetul pe buze a multor copii din țara noastă. “Bucuria crăciunului pentru copii” – special pentru acest proiect 2 grupe de voluntari au venit din Germania în Moldova. Împreună cu colaboratorii Misiunii Biblice, voluntarii au mers prin mai multe regiuni ale țării, orfelinate, spitale, vizata pe la case a familiilor social vulnerabile. Cântări, jocuri, istorioare biblice, cadouri – toate acestea făceau parte din programul proiectului.

În iarna aceasta a fost oferit ajutor la nouă pensionari și unei femei văduve de vârstă mijlocie. Prin intermediul proiectului „Ajutor umanitar” au fost procurate produse alimentare, lemne, cărbuni, medicamente, praf de spălat etc. Bătrânii cu multă bucurie primeau aceste cadouri și mulțumeau din toată inima pentru atenția și grija acordată. Iată două mărturii, în acest sens:

Roadele spirituale a copiilor din proiect - 2013

Când omul îşi întinde mâna pentru a-l ajuta pe altul, el se atinge de chipul Dumnezeirii. Walt Whitman

Cu 17 ani în urmă, Misiunea Biblică din Moldova a întins o mână de ajutor copiilor – orfanilor şi copiilor din familiile social-vulnerabile. De atunci şi până în prezent, prin intermediul acestui proiect pentru copii, se acordă susţinere materială, morală şi spirituală adolescenţilor care provin din medii defavorizate.

Datorită acestui proiect, copiii beneficiază de îmbrăcăminte, produse alimentare, şi rechizite şcolare. Totuşi cel mai important lucru este faptul că aceşti copii aud Vestea Bună a Mântuirii.