DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Constructia Caselor de Rugaciune 2012

Construirea Bisericii din Cuza VodăAm planificat pentru acest în construcția unei singure Case de Rugăciune la Alexandru Ioan Cuza, r-nul Cahul și după cum am menționat în numărul precedent al ziarului am planificat-o diferit de cele anterioare. Am dorit ca acest locaș să fie ridicat cu puterile proprii fără voluntarii de peste hotare  și am făcut apel la toți doritorii să se implice în această lucrare. Construirea Bisericii din Cuza VodăDeși nu am primit nici un răspuns din partea creștinilor Domnul a avut  grijă ca lucrarea Lui să înainteze și locașul să fie înălțat pentru ca numele Lui să fie proslavit. El nu duce lipsă de oameni și de mijloace,  ceea ce unii oameni nu prea iau în considerație uitând că noi suntem cei  care total depindem de Creatorul nostru. Și cum am mai spus anterior noi am planificat doar o construcție pentru acest an. Dar, în planul Domnului erau... două și a doua construcție se desfășoară deja în s. Șercani, r-nul Orhei.

Construirea Bisericii din ŞercaniPrimul locuitor  din  acest  sat și-a deschis inima pentru Evanghelie  în 1989, apoi părinții lui. Tot în același an a avut loc aici și prima evanghelizare la înmormântarea părinților, care au decedat unul după altul la 2 zile, ambii fiind înmormântați în aceeași zi. Numărul creștinilor a crescut  și ei s-au rugat pentru o Casă de Rugăciune iar Domnul văzând râvna lor în lucrare le-a răspuns. Construirea Bisericii din ŞercaniAici biserica este foarte activă și acordă o importanță primordială în slujirea cu copiii și  tineretul. Ușile școlii publice și a grădiniței de copii sunt deschide pentru evanghelizări și diferite activități cu copiii. Deasemenea surorile din această biserică se bucură de activitate, diverse întruniri, creștinii vizitează  locuitorii satului ajutându-î să înțeleagă calea adevărului și rugându-se pentru ei. Creștinii din acest sat pot fi comparați cu o cetățuie mică așezată pe un munte pe care oamenii nu o pot ignora. Construirea Bisericii din ŞercaniSă-i ajute Domnul ca noua Casă de Rugăciune să fie cetatea cu ziduri puternice, unde să-și găsească  refugiu  și salvare mulți locuitori ai satului.

Dacă ați avut dorința dar nu ați avut posibilitatea să ajutați vara aceasta la construcția acestor locașuri,  puteți să-L slujiți pe Domnul în diferite moduri, contribuind și în mod financiar la finisarea acestor case.

Anul viitor planificăm zidirea a trei Case de Rugăciune în țara noastră, ceea ce va necesita forțe de muncă și suport financiar considerabil. Rugați pe Domnul să vă fie călăuză, onorați-L cu tot ce El va dat - sănătate, mijloace financiare,  fiți lucrători activi pe ogorul Lui și El vă va răsplăti la timpul potrivit.