DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Bucuria crăciunului pentru copii 2014

Începutul anului 2014 a adus zâmbetul pe buze a multor copii din țara noastă. “Bucuria crăciunului pentru copii” – special pentru acest proiect 2 grupe de voluntari au venit din Germania în Moldova. Împreună cu colaboratorii Misiunii Biblice, voluntarii au mers prin mai multe regiuni ale țării, orfelinate, spitale, vizata pe la case a familiilor social vulnerabile. Cântări, jocuri, istorioare biblice, cadouri – toate acestea făceau parte din programul proiectului.

În biserici și internate de la începutul programului copiii cântau cântări și recitau poezii de crăciun. După care oaspeții din Germania cu colaboratorii Misiunii Biblice prezentau scenete, învățau cu copii poezii și cântări despre nașterea Domnului nostru Isus Hristos. În secțiile spitalelor oaspeții ofereau cadouri și povesteau pe scurt copiilor despre scopul venirii lui Isus pe pământ.

Întregul proiect “Bucuria crăciunului pentru copii” a fost organizat în 14 biserici, 2 internate, 7 secții din spitale și 3 familii social vulnerabile. De asemenea au fost organizate 2 întâlniri cu copii din familiile social vulnerabile în Chișinău.

Timp de 2 săptămâni au fost împărțite apx. 2 500 cadouri.