DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Binecuvântări de crăciunul 2013!

A trecut anul iute și, după cum ați luat cunoștință în cadrul seminarelor din luna noiembrie, prin harul lui Dumnezeu suntem gata să lansăm lucrarea de evanghelizare “Împarte bucuria Crăciunului cu cei apropiați”. Dar anul acesta spre deosebire de ceilalți ani această slujire va cuprinde perioada de la Crăciun până la Paște. Vom avea posibilitatea să vestim nu numai despre miracolul nașterii Fiului lui Dumnezeu, dar și despre Învierea Lui, care ne demonstrează puterea imensă a lui Dumnezeu.

Au început lucrările de ambalare și repartizare a cărților. Aceasta este perioada de o responsabilitate deosebită la misiune, când toți lucrătorii sunt implicați și desigur fără voluntari ar fi fost deosebit de anevoios să ne isprăvim.

colete 2013În jur de 100 000 de seturi cu literatură, în curând vom putea să distribuim și tot ce se cere de la voi este să fiți bine pregătiți și să doriți să duceți vestea bună rudelor, prietenilor și vecinilor. Impactul, care la prima vedere s-ar părea să nu fie vizibil este enorm în viața sufletelor. Lumea de astăzi fiind înrobită de secularizare este lipsită de bucuria Învierii Domnului și noi suntem chemați să ducem această bucurie sufletelor disperate.

Setul cu literatură va cuprinde Calendarul pe anul 2013, Evanghelia după Ioan cu explicații, Calendarul pentru copii, broșura “Iesle, Cruce și Coroană” și Calendarul Evanghelistului.

Anul trecut 100 000 de oameni au avut ocazia să audă despre dragostea lui Dumnezeu, iar ca rezultat multe mărturii au ajuns la noi și acestea ne fac să înțelegem că lucrarea lui Dumnezeu este sprijinită chiar de El, salvând multe suflete și lăsându-Se găsit de cei cu inimile împovărate care doresc să-l găsească.

Vă încurajăm să mărturisim adevărul Învierii Domnului nostru Isus Hristos și să vestim în fața lumii de astăzi Măreția și Dragostea Lui nepătrunsă!