DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Şcoala Biblică prin corespondenţă 2013

Pacea Domnului, frați și surori! Mulțumiri fie aduse Domnului pentru binecuvântările pe care le trăim zi de zi. Mă bucur să fiu de folos în lucrarea lui Dumnezeu, împreună cu colegii mei de la Misiunea Biblică.

Doresc să încurajez pe toți studenții și potențialii studenți ai ȘBC să nu uităm că Isus ne-a poruncit în Matei 28:19: „Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile ”— dar înainte de a face ucenici, e necesar ca noi înşine să trecem o perioadă de ucenicizare ca să fim pregătiți — ceea ce şi constituie de fapt obiectivul major al ȘBC.

Mă bucur zilnic să primesc diverse mărturii de la studenții noști și aş putea să vă împărtășesc multe lucruri interesante, dar o mărturie m-a impresionat în mod deosebit: un student, deținut în penitenciar, mi-a scris că așteaptă cursurile noastre mai mult decât eliberarea din închisoare – acest lucru chiar m-a pus pe gânduri şi m-a determinat să prețuiesc orice zi cu Isus.

La momentul actual, Dumnezeu ne-a binecuvântat să avem peste 400 de studenți activi și acest număr este zilnic în creștere. ȘBC e deschisă pentru orice denominație creștină, inclusiv pentru oameni care îl caută pe Dumnezeu, dar încă nu sunt membri într-o biserică evanghelică. Mă bucur să avem studenți din diferite confesiuni creștine.

Dragi prieteni! Dacă doriți să aveți parte de clipe minunate în studierea Cuvântului şi să creşteţi în cunoaşterea Dumnezeului nostru – atunci Școala Biblică prin Corespondență vă va veni în ajutor, oferindu-vă asistenţă competentă prin diversitatea materialelor pe care le poate pune la dispoziţia dvs. Aștept cu nerăbdare din partea dvs. solicitări pentru a studia și a cunoaște mai bine Cuvântul de dragoste pe care ni l-a dat Dumnezeu – Biblia.

Coordonatele noastre: or. Chișinău, str. S. Lazo 27/2

Tel. 022294799. E-mail: edu.md@biblemissions.org

Cu multă dragoste în Hristos,

 

Vlad Braga, responsabil ȘBC