DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

În satul Pânzareni se construiește centrul pentru copii „Speranţa”

Centrul "Speranţa" PânzareniScopul principal al centrului este de a acorda prim ajutor copiilor orfani cât şi pentru persoanele în etate bolnave, care au nevoie de ajutor material şi/sau social.

Centrul "Speranţa" PânzareniMembrii bisericii din Pânzareni  lucrează cu copiii din anul 2005. Au procurat un trailer, în care au amenajat o cameră. Câteva ori pe săptămână trailer-ul răsună de glasul vesel al copiilor. Copiii aici iau cina, petrec lecţii biblice. Dar acum au nevoie de o încăpere mai încăpătoare unde să poată petrece timpul nu numai copii dar şi bătrânii comunităţii.

Centrul "Speranţa" Pânzareni«Centrul „Speranţa” are scopul de a aduce speranţă în inimile celor nevoiaşi din anumite motive. Copii vor putea lua cina, să îşi pregătească orele de şcoală, să asculte lecţiile biblice. Dar noi vom putea să îi îndreptăm pe calea corectă a vieţii, oferindu-le dragoste, atenţie şi îngrijire. Noi dorim să ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor  şi care nu se pot întreţine de sine stătător»,  – spune pastorul bisericii din Pânzareni.

Centrul "Speranţa" PânzareniDragi prieteni! Dacă doriţi sunteţi bineveniţi să ne susţineţi în acest proiect prin rugăciunile voastre. Rugaţi-vă împreună cu noi pentru acest centru. Fie ca şi prin această munca să fie slăvit Domnul nostru Isus Hristos.