DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Împarte bucuria crăciunului cu cei apropiați 2013

Dragi prieteni!

Vă invităm să luați parte în proiectul „Împarte Bucuria Crăciunului cu cei apropiați” din perioada Sărbătorii Nașterii Domnului Isus. Prietenii și rudele noastre au nevoie să audă mesajul Mântuirii! Nu fiți indiferenți! Implicarea Dvs. poate dărui celui întristat – nădejde, celui nemângâiat – bucurie, iar celui slab – putere. Dumnezeu vă cheamă să vă implicaţi în lucrarea de salvare a sufletelor oamenilor.

Setul de literatură creștină este constituit din Psalmi (Culegere), Calendarul 2014, Broșura „Meditații duhovnicești”, calendarul pentru copii și calendarul evanghelistului. Toate acestea le puteți primi de la biserica Dvs., dacă ea se implică în proiectul „Împarte Bucuria Crăciunului” sau puteți primi setul personal prin poștă, ca să-l dăruiți celor apropiați, prietenilor şi cunoscuților, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun 2014.

Lansăm acum un apel pe care îl adresăm fiecărui frate şi soră în Domnul: în toți anii precedenți Misiunea Biblică a răspândit Cuvântul lui Dumnezeu și literatura creștină în mod gratuit. 

Domnul a implicat oameni care au donat finanțe pentru această cauză spirituală, dar în acest an, Dumnezeu îngăduie ca noi înşine, prin propriile eforturi, să răspundem acestei nevoi. Astfel că în faţa noastră se află provocarea de a contribui în mod individual şi responsabil la cauza răspândirii Împărăţiei lui Dumnezeu.

Problema e că pentru traducerea și transportarea literaturii avem nevoie de mijloace financiare considerabile. Costul unui set este de 17 lei (și avem 70.000 de seturi). La moment noi nu avem aceste fonduri – iată de ce vă invităm și pe Dvs. să donați pentru acest proiect, devenind părtași la răspândirea Evangheliei nu numai prin rugăciune, dar și prin mijloacele financiare de care este nevoie în circumstanţele în care ne aflăm.

Domnul să vă binecuvânteze!