DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

ÎMPĂRTĂȘEȘTE VESTEA BUNĂ CU OAMENII APROPIAȚI

Și în acest an, prin harul Domnului, a fost posibilă desfășurarea proiectului „Împărtășește Vestea Bună cu oamenii apropiați”.

În perioada Sărbătorilor de Crăciun au fost distribuite aproximativ 70 000 de seturi de literatură creștină. Fiecare biserică, care a fost implicată în acest proiect, a folosit diverse căi și metode de evanghelizare. Repartizând aceste seturi cu broșuri, creștinii își vizitau rudele, mergeau pe la diferite instituții de învățământ, inclusiv mergeau de la casă la casă, oferind literatura respectivă.

Tineretul creștin din satul Todirești de asemenea a hotărât să le spună consătenilor lor despre Nașterea lui Hristos. Tinerii au mers cu colindul din casă în casă. Cântând colinde despre Hristos, ei au putut să repartizeze și literatură creștină și totodată să invite gazdele la sărbătoarea serviciului divin din biserica locală.

După ce tinerii au plecat de la casa mătușii Maria, ea s-a gândit că ar fi o idee bună să meargă la biserică și să îi ia și pe nepoții ei acolo. Întorcându-se acasă după serviciul divin de închinare, mătușa Maria și nepoții ei au început, cu mult entuziasm, să le povestească rudelor despre aceea cât de interesant a fost la biserică, cât de plin de viață și bucurie a fost programul și cum la sfârșit le-au dat și cadouri.

Natalia, fiica mătușii Maria, când a văzut atâta entuziasm și bucurie pe chipurile rudelor ei, a hotărât ca și ea să meargă duminică la biserică. Natalia și-a luat copiii și de asemenea și-a invitat și prietena să meargă împreună cu ea. Prietena Nataliei a acceptat invitația, venind și ea împreună cu cei patru copii ai ei. Din acel moment, aceste două familii vin regulat la Casa Domnului.

Acum creștinii din țara noastră se pregătesc, în perioada Sărbătorilor de Paști, să le spună apropiaților lor Vestea Salvării. Mica broșură cu titlul „Biruința asupra morții” le va povesti despre biruința lui Hristos la cruce și despre glorioasa Lui înviere.

Lansăm acum acest apel, adresându-ne fiecărui credincios: Scump prieten, implică-te și tu în această lucrare de slujire. Adresează-te conducătorului bisericii locale sau ne poți contacta nemijlocit pe noi, cei de la Misiunea Biblică, pentru a primi aceste broșuri și pentru ca mai apoi să le poți da celor apropiați. Fie ca Domnul Isus să învie în inimile persoanelor care-ți sunt cele mai apropiate.