DE | KZ | RU | UA |
BM Moldova

Împărtăşeşte vestea bună cu cei apropiaţi

Dragi prieteni! Colaboratorii Misiunii Biblice au început pregătirile pentru proiectul de proporţii, cu genericul „Împărtășește bucuria Crăciunului cu cei dragi”. La momentul actual, pentru Moldova se tipăresc 100.000 de seturi cu literatură de evanghelizare, în limbile română şi rusă.

Să privim în jurul nostru și să-i vedem pe oamenii din preajma noastră, care încă nu au aflat bucuria mântuirii. Să-i observăm și pe cei care au obosit să lupte cu propriile probleme de unii singuri. Să ne grăbim dar să le vorbim despre puterea şi dragostea lui Hristos! Să ne asumăm responsabilitatea pentru vindecarea spirituală a celor ce ne sunt dragi! În acest scop, Misiunea Biblică oferă gratuit toată literatura necesară, astfel că vă puteţi adresa conducătorului bisericii dvs. sau puteţi lua legătura cu noi pentru a solicita volumul de exemplare de literatură de care aveți nevoie. Un set conţine: un calendar pentru maturi şi copii; broşura „Nume Dublu” (o meditaţie spirituală în ajun de Crăciun); „Pildele lui Isus Hristos” (cu explicaţii) şi broşura „Cele şapte cuvinte ale lui Isus rostite pe cruce”.

Ne exprimăm încrederea că Domnul va atinge inimile celor care vă sunt apropiaţi, prin intermediul mărturiei dvs. – și vă dorim ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în lucrarea de extindere a Împărăției Lui!